Aantal Eigenaren auto

Een tweedehands auto is in het bezit geweest van één of meerdere eigenaren.
Deze informatie kan belangrijk zijn op het moment dat je een tweedehands auto wilt kopen.
Hoeveel eigenaren heeft een auto gehad? Als een auto veel eigenaren heeft gehad in korte tijd, dan moet u opletten. Wat is de reden zijn dat de auto zo vaak van eigenaar is gewisseld?
Koop je een auto van 8 jaar oud en heeft deze 1 of 2 eigenaren gehad, dan is dit normaal. Is dezelfde auto in het bezit geweest van 10 eigenaren? Dan is er wellicht een defect aan het voertuig of heeft het voertuig diverse verborgen gebreken. Het kan zijn dat de auto een geschiedenis van problemen en schade heeft. Bij het kopen van een tweedehands auto is het daarom altijd verstandig om het aantal eigenaren te controleren, zodat je eventueel op verder onderzoek uit kunt gaan. Je wil natuurlijk graag een miskoop voorkomen!

Hoe eigenaren auto achterhalen?

Om het aantal historische eigenaren van een auto te achterhalen, heeft u alleen het kenteken van de auto nodig. Dit kenteken vult u in op onze kenteken check en vervolgens krijgt u de informatie die u nodig heeft om meer inzicht te krijgen in het aantal vorige eigenaren van de auto.
We tonen zowel het aantal zakelijke als het aantal privé eigenaren van de auto.

Indien u het kenteken niet kunt achterhalen is het mogelijk om via het chassisnummer het kenteken te achterhalen.

NAW Vorige eigenaren

Helaas is het niet mogelijk om aan de hand van de kentekencheck op te zoeken wie de eigenaren zijn geweest. Dit is niet mogelijk vanwege het beschermen van de gegevens van deze eigenaren. Deze informatie kan alleen via de politie achterhaald worden, bedrijven zijn ook niet in staat om te achterhalen wie de eigenaar van een auto is geweest.
Actuele persoons- en voertuiggegevens staan in het kentekenregister van het RDW. Gegevens tot 9 jaar geleden kunnen worden opgevraagd.

De beste manier om vervelende verrassingen te voorkomen is door een kenteken check eigenaar te doen en de eigenaren historie van de auto te controleren.

eigenaren auto check

Het is volledig gratis, waar wacht je nog op?

Begin